OnTrack

Voor module 8 van Creative Technology hebben we een installatie gemaakt wat voedingswaarden van je eigen eten visualiseert (video gemaakt door mij).

Animated data narration

Hier zie je het resultaat van het vak 'animated data narration' waar ik samen met medestudenten Martijn Poot and Rens van der Werff deze animatie heb gemaakt

Maya modeleren

Hier kun je mijn werk zien in Maya 2018. Dit model is gebaseerd op de fictionele "Wunderwaffe".

Digitale fotografie

In module drie van Creative Technology heb ik een 'cultural challenge' cursus digitale fotografie gevolgd, op de hogeschool artez in Enschede. Het was een gave cursus, waar ik niet alleen veel leerde of het gebruik van een spiegelreflex camera, maar ook een aantal mooie foto's gemaakt. Hieronder zie je de paar beste foto's, door mij gemaakt tijdens de fotosessie met een naaktmodel, aan het eind van de cursus.

Bus Lightyear

Met dit Creative Technology project (module 4), deden we mee aan het GOGbot festival en wonnen we gedeelde eerste plaats! Credits aan Evert Gulliker, Janneke Kroes, Max Pijnappel, Martijn Poot, Jesper Provoost, Kevin Smid, ik and Rens van der Werff

Interactieve video

R.E.M is de video gemaakt door de penguin groep als project voor de eerste module. Het is gemaakt in het programma Ximpel, en het werkt als volgt; De opdracht was om een interactieve video te maken met een creatief en relevant onderwerp. Een interactieve video is een video waarin de kijker bepaald hoe het verhaal verloopt. De kijker kan bijvoorbeeld kiezen wat de volgende handeling zal zijn van de hoofdpersoon. Behalve de standaard afspeelknoppen zal de video nu af en toe pauzeren en de kijken opties aanbieden. Klik op de keuze en geniet!

De video is gemaakt door mezelf, Maaike Keurhorst, Sarah Petermann, Nora Tunc en Janneke Kroes.

Link to video

Zozijn Interview videos

Deze videos zijn gemaakt door Rens van der Werff en ik voor de stichting Zozijn, tijdens een stage bij Weevers Grafimedia. Dit was de eerste keer dat ik videos voor een klant heb gemaakt. Ze zijn bedoelt om vrijwilligers te werven. We kregen de mogelijkheid te werken met professionele camera's, snelle bewerkingsmachines en een echte voice-over.Zozijn was erg blij met de videos.

ClayBouw Website

Deze website heb ik gemaakt voor een kennis van mij die een eigen bedrijf heeft opgestart (ClayBouw Nederland) . Ik heb er wat voor betaald gekregen, maar het was vooral om te leren; Het hielp me html en css onder de knie te krijgen, wat de enige nodige talen waren voor dit project. De eigenaar was tevreden met het resultaat.

clayBouw.nl